Η Τετάρτη 27 Ιανουαρίου ή η Δευτέρα 1η Φεβρουαρίου, είναι οι δυο πιθανές ημερομηνίες επαναλειτουργίας των Γυμνασίων και Λυκείων
Οι ημερομηνίες αυτές έχουν ακουστεί μέσα στο υπουργείο Παιδείας και η υπουργός αναμένει το “πράσινο φως” της Επιτροπής Εμπειρογνωμόνων του υπουργείου Υγείας.
Τα μέλη της Επιτροπής που θα συνεδριάσουν την Παρασκευή (22/1) , παρουσία της πολιτικής ηγεσίας του υπουργείου Παιδείας, έχουν ως θέμα στην Ημερήσια Διάταξη το άνοιγμα των Γυμνασίων και Λυκείων.
Στη συνεδρίαση η υπουργός Παιδείας θα αποκλείσει την επαναλειτουργία μόνο της Γ’ Λυκείου, για αντικειμενικούς λόγους, εάν τεθεί από μέλη των Επιτροπής.
Στις προθέσεις της πολιτικής ηγεσίας του υπουργείου Παιδείας είναι να επαναλειτουργήσει όλη η Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση και όχι μόνο το Λύκειο, όσο πιο σύντομα γίνεται.













